Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów:D!

Mam przyjemność zostać posiadaczem BMW e90 318d z 2008r kolor srebrny do drobnych poprawek lakierniczych:D Moje pytanie brzmi: czy warto:D

BMW e90 318d 2008r. na Xenonie :D

przebieg 325tys!! i to mnie trochę boli:D ale.. auto jest od Koreańczyka, który serwisował pojazd cały czas w BMW ostatni przegląd w nora auto. Podobno silnik był wymieniany na nowy przy 150tys km(jeszcze nie byłem tego sprawdzić)

cena 35/36tys zł

foty:

http://images62.fotosik.pl/846/83a8797ad80a4a00gen.jpg

http://images61.fotosik.pl/844/0d078f4ffec0d208gen.jpg

Z góry dzięki za pomoc:D

Pozdrawiam!

Edytowane przez tomiko9012
Opublikowano

OK. Przepraszam jeśli naruszyłem regulamin proszę o usunięcie tematu. Zapoznam się i założe wtedy nowy. Jeszcze raz sorry:)

Po prostu jestem teraz w gorącej wodzie kąpany hehe:)

Opublikowano

Chlew nie chlew moze przynajmniej przebieg oryginalny a posorzatac każdy potrafi :cool2:

Kupuj :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
90% aut ma taki prżebieg tylko na liczniku sa inne cyferki tak lubiane przez naszych naiwniaków :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Jest to wersja 143km na razie wystarczy lubię ekonomiczne auta:) Później postaram się wrzucić VIN teraz nie mogę się do dzwonić do typka:)

Myślicie, że ta cena to okazja? Ciężko coś sensownego w tej cenie znaleźć na allegro z tym wyposażeniem.

Opublikowano

W życiu za taką cenę nie kupiłbym takiego samochodu

Mimo tego, że jest "na xenonie" :mrgreen:

Opublikowano

Po pierwsze:

- trzeba to będzie kiedyś sprzedać - i tutaj gwarantuje "ożenek z samochodem" albo dobre auto casco i zrzut ze skarpy

- Auta wygląda na mega zaniedbane

- W aucie nie zużywa się tylko silnik ale i reszta podzespołów

- Ksenonem, navi i skórą się nie jeździ (a widzę, ze to Twój priorytet skoro wrzucasz takiego hebla

- 318d to najsłabszy diesel w e9x + przebieg + chlew w środku + poprawki lakiernicze (pewnie nie pierwsze) + cena 36tys zł :duh: :duh: - takie auto w Italii kupujesz za 5tys euro

A od Koreańca kup sobie podkoszulek - może sprzeda okazyjnie :cool2:

Opublikowano
Wrzucam tego "hebla" ponieważ to niby okazja od mojego kuzyna:)

Dzięki śliczne za odpowiedź!:D

To nie szukaj okazji tylko auta :cool2:

Opublikowano
Dodam tylko tyle znam faceta ktory ściągnął auto skręcił licznik o 170 tys i chciał to wcisnąć swojemu ojcu :mad2: ale sprawa sie wydała przez przypadek na warsztacie i auto poszło do innego kolegi :mrgreen: co wy na to .
Opublikowano
Dodam tylko tyle znam faceta ktory ściągnął auto skręcił licznik o 170 tys i chciał to wcisnąć swojemu ojcu :mad2: ale sprawa sie wydała przez przypadek na warsztacie i auto poszło do innego kolegi :mrgreen: co wy na to .

c'est la vie :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.