Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zapaliła mi sie kontrolka auta na podnośniku na czerwono, szukałem po różnych forach ale nie umiem znaleźć odpowiedzi od czego ona jest i czy jest możliwe skasowanie jej przez inpe? i jak to sie robi? Pozdrawiam
Opublikowano

Czerwona lampka o której piszesz to jeden z przeglądów okresowych, polecam zaglądnąć w instrukcję.

Da się to skasować bez INPY, tutaj skieruję Cię do postów, w którym jest to opisane.

.

Opublikowano
To ze jest to od jakiegos przegladu okresowego to sie domyslilem hehe no trudno bede musial poszukac a nikt nie wie jak mozna to zrobic przez inpe?
Opublikowano
Jeśli nie umiesz tego INPA zrobić to lepiej się za to nie bierz, bo to raczej jedna z najbardziej banalnych rzeczy w INPIE :) polecam sposób kasowania inspekcji bez inpy, naprawde poszukaj, sam znalazlem jak nie tu to w dziale bmw e90.

.

Opublikowano
Udalo mi sie skasowac przez licznik ale jak wyciagnolem kluczyk to auto na podnosniku dalej zaswiecilo a klocki i olej sie skasowal :/
Opublikowano
jak skasowales klocki bez wymiany czujnikow to teraz tylko na kablem diagnostycznym i jakims programem bledy skasujesz ;)