Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo u mnie miało być auto do jazdy kupione a nie po to by ciągle maska była podniesiona a ja z latarką szukam wycieków ze śrubek :duh:

auto mam prawie 6mc zrobione 2tys km 6tys włożone nawet nie wiem jak jazda na prawdę bmw wygląda bo nie miałem przyjemności tylko póki co zlości

jak nie klosze porysowane od xenonów to to to tamto

Opublikowano

nie raz to żałuję zakupu za te 22tys znalazł by coś mniej problematycznego

teraz na pewno nie kupił bym diesla.Jak bym kupywał tylko Benzyna+lpg(sekwencja).Na pewno też nie chciał bym auta z pdc czujnikami zmierzchu,deszczu,spryski xenonów,xenony bo każda z tych rzeczy to co chwila 200zl 200zł itp

Fajnie było przy zakupie pdc itp no bajer.Ale człowiek nie zdawał se sprawy,że to potem kosztuje.Myślało się tak gdzie tam sie popsuje... innym tak ale nie mi

Opublikowano
nie raz to żałuję zakupu za te 22tys znalazł by coś mniej problematycznego

teraz na pewno nie kupił bym diesla.Jak bym kupywał tylko Benzyna+lpg(sekwencja).Na pewno też nie chciał bym auta z pdc czujnikami zmierzchu,deszczu,spryski xenonów,xenony bo każda z tych rzeczy to co chwila 200zl 200zł itp

Fajnie było przy zakupie pdc itp no bajer.Ale człowiek nie zdawał se sprawy,że to potem kosztuje.Myślało się tak gdzie tam sie popsuje... innym tak ale nie mi

ty to tak na serio piszesz? bo ja już się pogubiłem i zaraz ze śmiechu nie wyrobię. Chyba muszę kupić sobie cinquecento, bo tam nic nie ma, a tu wszystko w aucie może mi się popsuć :(

Opublikowano

wiem,że można jezdzić...ale ja nie lubię jak coś nie działą a zbytnio nie mam kasy by kupywać pierdoły typu pdc itp bo za 200zł za 2 czujniki pdc wolę kupić sobie poduszki pod skrzynie czy co niż w pdc ładować.

Takie bajery to dobre jak nie ma nic do roboty w aucie to se można kupywać

Opublikowano
Jedno jest pewne e46 jest samochodem "szczególnej troski", wiem to nie tylko ja prawda ? Jak każde auto ma swoje plusy i minusy... Staszku z jakiego samochodu przesiadłeś się na e46 ?