Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy w e46 po lifcie(2004rok) jest możliwość zakodowana DRL tak aby nie świeciły sie od razu po przekręceniu zapłonu(przełącznik w pozycji 0) tylko odpalać je manualnie przekręcając przełącznik w pozycje 1.

W tej chwili mam tak ze odpalam auto i drl swiecą, nie ma możliwości aby po odpaleniu auta żadne światło nie swieciło (np grzejąc sie w aucie w ciemnej uliczce .... nie potrzebuje drl itp a silnik musi być odpalony)

Mam tak:

Na 0: drl

Na 1: drl + postojówki

Na 2: xenon + postojówki

Potrzebuje czego takiego:

pozycja przełącznika na 0: nic nie swieci

pozycja na 1: swiecą drl + ewentualnie postojówki

pozycja na 2: xenon + postojówki

Proszę o pomoc. Dziekuje

Opublikowano
Nie ma takiej możliwości kolego......też pytałem koderów o te nieszczęsne postojówki :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

to mnie zasmuciłeś, to tylko mi przeszkadza brak możliwości całkowitego wył. oświetlenia przy zapalonym silniku ?

dla mnie postojówki mogą sobie świecić razem z drl ale głownie zależy mi na:

pozycja przełącznika na 0: nic nie swieci gdy silnik jest odpalony

Opublikowano

Ja mam przelacznik bez auto.

Powinna być możliwość zmiany jakiejś wartości w pliku FSW_PSW tak aby w pozycji 0 nic nie świeciło.

Szukalem w google ale bez efektów.....

sfinks311 czyli pytałeś w serwisie o to i mówili że da się zrobić ?

Opublikowano
auto współpracuje z czujnikiem zmierzchu więc dzień = drl (oczywiście jak zakodowane) noc=xenon ,brak możliwości całkowitego wyłączenia