Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

lato prawie przyszło a auto dalej się ślizga jak szalone i kreski rysuje do 90km/h po wyłączeniu trakcji

czy da się szperę zamontować jakoś ? (tanio) i czy ona działa z 5HP30 ?

Opublikowano
da sie ale nie tanio szpera robiona typowo do e 38 koło 6000zł tańsza opcja szpera z e39 m5 około 1500zł plus montaż szpera współpracuje z dcs bez problemów
Opublikowano

6295pln trochę ponad 1.5 roku temu + ~150pln "żeby jeździło" + Opony + Opony jeszcze raz bo się zdarły i pękła jedna.

ta z M5 E39 po prostu wchodzi "na swoje miejsce" i tyle ? i gaz i jadę :) ?

Opublikowano
6295pln ?

Trafił swój na swego :mrgreen: Zbiłeś w 6300 czy on taką cene wystawił i nie chciał zejść chociaż 5zł? :mrgreen: Musiało to fajnie wyglądać jak wyliczałeś 6200 potem dokładałeś 9dyszek i szukałeś w kieszeni piątaka :mrgreen:

Opublikowano

czemu dziwnie? mi zależało na tym żeby auto kupić jak najtaniej :) to się schodziło z ceny ile się dało. jak już się bardziej nie dało

to jeszcze o 5pln, zbiłem do 6295.

czemu dziwnie musiało wyglądać ? po prostu wyciągnąłem monety i było (chyba, bo nie pamiętam)

Jak zbijałem renówke 9mc wcześniej też było podobnie, zostało na cenie 7990 czy coś takiego.

inną renówkę kupiłem za 6150 itp, jeszcze inną za 4095+vat :)

Opublikowano
Jak to na wsiach bywa, kupuję luksusowe BMW 7 i zbijam cenę o 5 złotych. Żenua :mrgreen: BTW, dlaczego tak tanio ten facet sprzedawał? Aż taki trup?

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano

chyba zboczyliśmy z tematu , to co w końcu z tą szperą od m5 e39 pasuje tak że wymontujemy z e38 i wkładamy do m5 bez kombinowania.

ktoś przerabiał już taki manewr.

turek
Opublikowano
chyba zboczyliśmy z tematu , to co w końcu z tą szperą od m5 e39 pasuje tak że wymontujemy z e38 i wkładamy do m5 bez kombinowania.

ktoś przerabiał już taki manewr.

A po co wkładać dyfer z e38 do m5? :norty:

Chyba miałeś na myśli na odwrót :-)

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie pasuje, poza tym dyfer od M5 w bdb stanie to rzadkość na rynku i drogi gadżet...
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

rezygnuje z tematu :/ chyba będzie trzeba ogarnąć ilość działających cylindrów najpierw ;) lol

czyli: alternator, cewki i kabelki - bo to ma kilkanaście lat :) i mooooooże świece