Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z orginalnym telefonem w e39.

Po włączeniu telefonu wyświetlają się same kwadraty,

nawet pod numer alarmowy nie można zadzwonić czy to wina

słuchawki czy może coś innego?

Opublikowano
A jaki masz telefon bo było kilka rodzajów.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Opublikowano
przerabiałem to, karta sim musi wylądować w centralce w bagażniku po lewej stronie, korzystając z tematu zapytam jak odbierać i wysyłać wiadomości SMS
Opublikowano
przerabiałem to, karta sim musi wylądować w centralce w bagażniku po lewej stronie, korzystając z tematu zapytam jak odbierać i wysyłać wiadomości SMS

No widzisz nie koniecznie, bo u mnie telefon można wyjąć i używać jak zwykłej komórki i tam wkłada się kartę.

Dlatego zapytałem o rodzaj telefonu.

P.S

Zresztą w tym przypadku karta nie ma nic wspólnego z tym co się dzieje, pod numer alarmowy

można zadzwonić i bez karty sim.

Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa

Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dla czego

Na warsztacie łączymy teorię z praktyką: nic nie działa i nikt nie wie dla czego!!!

Cięcie plazmowe oraz usługi tokarskie http://ttcs.pll/

Opublikowano

Sluchawka jest (eIRL 020042)

BMW 84.11.8385748

MSN 910RAJ04N3

Telefon włącza się radiem i tak pomyślałem czy tu nie jest problem

radio co prawda mam oryginalne ale w tym rocznik oryginalne

była kaseta a ja mam płytę czy to nie jest problem?

Po naciśnięciu guzika z tel na radiu powinny się zapalic diody na radiu

a nic się nie dzieje, tylko słychać w głośnikach jak się guzik wciska:(

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Pytanie zasadnicze do posiadaczy e39 lift z telefonem. jak wyjąć kartę sim z podłokietnika? Auto niedawno kupiłem i chciałem włożyć kartę, ale zauważyłem, że jest tam już karta ( przynajmniej adapter bo tel. woła o sim). próbowałem ją wyciągnąć lecz siedzi tam jak zaspawana. Z góry dzięki za pomoc.
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ponawiam pytanie. Ma ktoś jakieś pomysły o co chodzi z tą kartą?

karta jest tylko wsunięta nie ma żadnych zatrzasków ,może ja coś blokuje np cola się kiedyś wylała i się skleiła :) ,mała karta sim wypadła z adaptera i ona blokuje wysuniecie .Spróbuj poruszać trochę na boki i powinna wyjść ,nie ciąg zbyt mocno bo jeśli blokuje ją na stykach od karty sim możesz je uszkodzić,moze warto roskrecic to gniazdo albo rozebrać .e39 juz nie mam tylko z pamięci

Miałem problem z tym telefonem nie wyświetlał raz działał raz nie działał okazało się kabel przy wtyczce był przerwany -wtyczka jak w telefonie domowym kupiłem kolega zacisnął specjalnymi kleszczami i miodzio :D

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"