Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie szyberdachu czy jest możliwość zamontowania szybru z E39 kombi do E34 kombi ?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Wszystko się da tylko koszt tej operacji może pochłonąć mase kasy... A nie lepiej kupić E34 z szybrem i nie kombinować?? Chociaż robiłem kiedyś klientowi szyberdach, tzn odwiercałem czapke dachu i wstawiałem drugą razem z płytą szybra. Teraz tydzień temu przerabiałem peugeota partnera z dostawczaka na osobowy powiem że zawsze jest troche pracy ale nie da rady to parasola w d... otworzyć. Jak już chcesz koniecznie szyberdach to nie lepiej kupić dach i samą czapkę przespawać??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

Chodzi o to, że mam zaklejony szyber i wywalone jego elemnty ze środka. Do kombi szyber ciężko dostać a od sedana nie pasuje a z e39 miałbym szklany jak nówka szyber za 1,30zł/kg.

Podspawać pod dach jakieś mocowania to dla mnie nie problem chodzi głównie czy to jakoś podejdzie i założe po ludzku podsufitkę.

Opublikowano
Nie podjedzie , e39 ma inny szyberdach , nie podwójny , szyber do E34 w touring można dostać na allegro w cenie koło 300zł , sam kupiłem igiełke ostatnio za 100zł ! sprawny , trzeba patrzeć i szukać