Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej bardzo mi się podoba ten wzór chciałbym je zakupić w rozmiarze 18 cali.Którą firmę należy wybrać bo produkuje je też dużo chińczyków i włochów a ich jakość jest nie zaciekawa :D
Opublikowano
Którą firmę należy wybrać bo produkuje je też dużo chińczyków i włochów a ich jakość jest nie zaciekawa :D

Nie ma takiej, wszystkie repliki sa albo z Chin, albo z Wloch. Skoro wiesz jaka maja jakosc, to czas zapomniec o tym pomysle.

Opublikowano

Jak chcesz kupić repliki za 2k czy taniej to lepiej dołóż trochę kup używane w tej cenie i będziesz bardziej zadowolony niż z replik które na dziurach się rozpadną. I zastanów się czemu są tańsze? inne materiały mniej wytrzymałe, ktoś jednak musiał na początku pomyśleć robiąc dany wzór felg z czego to wykonać i jak żeby się nie rozpadło, a taki chińczyk to myśli raczej o tym jak to ma wyglądać (kopia) a nie z czego zrobić.

Rozumiem czasem kupić zamiennik - czyli część produkowaną często w tej samej fabryce z tych samych materiałów ale nie brandowane daną marką, jak sprzęgło firmy LUK itp.

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Opublikowano
No ale chodzi mi o ten wzór który mi się podoba,no a 19 do jedynki nie wsadze...

Oryginalne 19" i tak nie beda pasowac do 1er. Poszukaj sobie 18" Styling 461 z F20, sa dosyc podobne do felg z M6 i na pewno beda mialy lepsza jakosc.

Opublikowano

Ciężko sobie wyobrazić paskudniejszą felgę!

Do obwieszonej spoilerami Astry F to może i pasuje, ale to wszystko.