Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych kolegów!

Jest to mój pierwszy post prosiłbym o wyrozumiałość. Odpowiedzi na ten temat szukałem z złudną nadzieją, żadna mnie nie satysfakcjonowała.

1. Jak z tyłu rozłożyć na czynniki pierwsze światełka do czytania. (Mam Ledy które nie mieszczą się w oryginalne otwory i jak zdjąć szybkę?) Pozwolę sobie zaznaczyć, że światełka oczywiście zdjądłem. Wyjąłem blaszkę i zostaje sam plastik, guziczek i szkiełka. Boję się ułamać mógłby ktoś mi dokładnie opisać jak zdjąć te "szkiełko?"

2.Pukanie na postoju. Jadąc samochodem gdy samochód jest nagrzany słychać stuki gdy np zatrzymuje się na światłach. Pukanie słychać mniej więcej co dwie sekundy, jest dość głosnę. W czasie jazdy podobne zjawiska nigdy nie występowały.

3.Stuki w zawieszeniu z tyłu, jadąc po Ogromnych wybojach słychać stuki z tyłu w zawieszeniu, jadąc po mniejszych dołkach, dziurach naszych polskich kochanych tego nie słychać. Dopiero gdy samochód na prawdę musi się "wyginać".

Pozdrawiam serdecznie kolegów i prosiłbym o wyrozumiałość.

BMW E46 sedan, rocznik 1998.