Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć,

Czy ktoś z Was ma wiedzę czy lampy e90 po lifcie pasują do pre lci . Chodzi mi o Bi-Xenon.

wiem że zwykłe lampy pasują ale nie wiem jak jest z xenonem?

chciałbym żeby ringi w dzień były widoczne , bo tak to muszę na xenonie jeździć.

pozdro!

Opublikowano
cześć,

Czy ktoś z Was ma wiedzę czy lampy e90 po lifcie pasują do pre lci . Chodzi mi o Bi-Xenon.

wiem że zwykłe lampy pasują ale nie wiem jak jest z xenonem?

chciałbym żeby ringi w dzień były widoczne , bo tak to muszę na xenonie jeździć.

pozdro!

Było już na ten temat :search:

Ale napiszę Ci że robiłem u siebie i wszystko pasuje ale trzeba trochę roboty z kabelkami z instalacji elektrycznej wykonać, kodowanie i gitara ale ringi po lifcie i tak są słabe :(

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

czyli mówisz, że nie warto zmieniać?

ale ringi chyba nie są słabo widoczne w dzień? bynajmniej tak mi się wydaję.

dzięki za info.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Koledzy a czy instalacja z pre-lci pasuje do lamp LCI, podobno to plug&play bez kodowania i zmiany wtyczek.

Chodzi mi dokładnie o zwykłe lampy z ringami, które chcę zamontować w aucie przed liftem

Opublikowano

Czy plug&play to i tak i nie. Było o tym pisane. Tak tzn. lampy będą świecić. Nie tzn. nie będziesz miał pełnej funkcjonalności lamp LCI.

Nie będą działać diody 3xled, nie będziesz mógł korzystać z świateł dziennych w ringach.

Szukaj !!! wszystko jest opisane na forum.

PS. czy warto - moim zdaniem jest to najlepszy mod mojego auta. Jaka różnica - przepaść do starych bixenonów.