Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mógłby podrzucić jakiś spis bezpieczników (może zdjęcie tej wkładki co powinna się przy nich znajdować) znajdujących się w kabinie w schowku na przeciwko pasażera. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę.

Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
Dzięki za link, musze coś pokombinowac z zabezpieczeniami na moim komputerze bo nie chce mi się zawartość wyświetlać :D
Opublikowano
Wejdź w konfigurację Javy (Start->Programy->Java->Configure Java) i w zakładce Security dodaj http://www.bmw-planet.com/ do zaufanych witryn (Edit Site List) i zadziała od razu.

Dzięki wielkie zadziałało, znalazłem podkategorie dotyczącą zapalniczki wpisując w wyszukiwarkę "lighter". Na schemacie widzę 2 bezpieczniki w ramce F26 oraz F47. Ale jaki numer na szufladzie w schowku, ma bezpiecznik od zapalniczki?

• 1 rok później...
  • 1 rok później...
Opublikowano
A jest? Ja szukałem w sieci i nie znalazłem, wpadła mi w oczy od e46 która wydawała się zbliżona. W aucie mimo że salon PL mam kartkę przy skrzynce po D
x3334a545255abac1e52.jpg