Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu gdy wysiadam z auta kopie mnie prądem i pasażerów też, nie jest to jakieś delikatne kopnięcie.Co może być tego przyczyną?

Pozdrawiam .

Opublikowano

mozesz jakis bardziej to opisac...

czego dotykacie jak was kopie ? kopie ciagle ?

sprawdz miernikiem karoserie,

choc watpie by bylo przebicie bo calosc auta jest pod - wiec jak by doszedl + bylo by zwarcie.

te kopanie to pewnie zwykle naelektryzowanie...

nie zakladaj sweterka od babci i bedzie :cool2:

Opublikowano
nie bardzo wiem jak mam opisać to kopanie,wystarczy dotknąć klamki, karoserii. Już nie raz miałem coś takiego ,ale to było tylko przy pierwszym dotknięciu za drugim razem już nie kopało i nie tak mocno jak teraz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W tranzicie przy wnece do zamykania drzwi mam srubke. Kiedys poluzowal sie plastikowy dekielek ktory przykrywal ją. Mimo ze mnie kopalo to bylem na tyle leniwy ze go nie wcisnalem. Czasami czesto "kopalo", raz mocniej raz slabiej a byl czas ze w ogóle nie kopalo. Po zalozeniu porzadnie dekielka wszystko powrocilo do normy :mrgreen: .

Taki przyklad ze ubior i to jak jestesmy naelektryzowani ma duze znaczenie co do czestotliwosci i mocy kopniecia. Wystarczy kawalek golego metalu :lol:

Podswietlenia w drzwiacj nie mialem :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!