Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie.

Przymierzam się już od bardzo długiego czasu na zakup bawarki e46 330ci.

Moje oczekiwania to na pewno.

-Skórzana tapicerka

-szyber dach

-kierownica multimedialna ? nie wiem jak to nazwać inaczej.

-tylko benz.

-wszystko w elektryce.

-czujniki parkowania mogą być ale nie muszą :P

i teraz tak na przeznaczenie mam 30 tys. jaka jest szansa że uda się kupić po lifcie w dobrym stanie za te kasę i czy w ogóle jest sens szukać ?

na pewno przed liftem znajdę za tą kasę z takim wyp to wiem. Ale powiedzcie czy oprócz wyglądu optycznego różni się moc silnika 330 w po lifcie i przed ?

do której budy bardziej byście przekonali i dla czego :)

dodam że z tych pieniążków musi mi zostać jeszcze na OC ewentualnie AC i gdyby była konieczna od razu wymiana podzespołów po zakupie ?

Proszę o sensowne i uzasadnione odpowiedzi :) Bo wasza pomoc w dużej mierze może zależeć od mojego wyboru :)

aha i lepiej szukać auta z polski czy sprowadzonej.

Opublikowano

jak chcesz przedlifta to wez 328 najmniej problematyczny silnik. za 32kola cos wychaczysz szukaj na mobile i kup osobicie moja rada, 330i maja sproblem ze nie trzymaja mocy seryjnej ze zamiast 231koni jest 200, dlatego watro sprawdzic taki model na hamowni zeby miec pewnosc ze jest jak powinno, ogolnie modele 325 238 330 sa malo problematyczne kwestia to tylko znaleść dobry egzemplaz ale za 30 to raczej kupisz ale przedlita dobrego. szukaj na mobile.eu :D :D :D

pewna opcja dla ciebie . skory nie ma ale m pakiet jest http://www.mobile.de/pl/marka/bmw/model/330/vhc:car,cnt:de,pgn:2,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:bmw,mdl:330,frn:2000-01,frx:2004-12,ful:petrol,pwn:147,vcg:limousine/pg:vipcar/191162698.html

Opublikowano
ładny ale ja szukam tylko w coupe, ciekawe z tym nie trzymaniem mocy bardzo dobra wskazówka bo nie wiedziałem o tym a sporo ludzi mi doradza właśnie 330 w ostateczności rozwarze 328 ale wolał bym nie rozważać tej opcji, ile oryginalny lakier powinien mieć mikronów 150 ? a co do szukania auta na mobile to raczej nie wchodzi w grę z tego co widzę w germany zadbany egzemplarz przed liftowy z silnikiem 330 to wydatek ok 28 k a akcyza za ten silnik jest bardzo wysoka więc przekracza mój budżet wolę auto już sprowadzone lub kupione w PL
Opublikowano
to szukaj na forum w dziale giełda, a jak juz szukasz na allegro to szukaj dobrze czasami sie trafi cos, ale trzeba dobrze sprawdzic auto lakier,hamownia,diagnostyka komputer, vin czy wyposarzennie sie zdadza , czy przerwy miedzy elementami po jednej i drugiej stronie sa idealne, czy szyby ori idt jak cos nie wiesz to pytaj albo zapodaj linka