Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,widzialem ze temat sie juz gdzies przewijal,a mianowicie chodzi o to,ze stasznie cos skrzypi w tylnym zawieszeniu (wydaje mi sie ze po lewej stronie (nie stuka,nie puka) tylko wydaje dzwieki jak stare sprezyny w lozku. Dzieje sie tak jak sie jedzie po nie rownosciach. Czytalem na forum,ze moze to byc tuleja plywajaca tylko,ze forumowicze pisza,ze jak sie poleje woda to przestaje,a mnie na odwrot,poniewaz te skrzypienie jest zazwyczaj zima,a latem przestaje. Juz rece opadaja,wypsikalem wszystko w40 i nic :) Moze mial ktos taka przypadlosc,zebym chociaz wiedzial na co zwrocic uwage. Dzieki z gory za wszystkie podpowiedzi.
Opublikowano

Ja jestem za tuleją pływającą tylnej zwrotnicy-właśnie miałem to samo,ale zmieniłem profilaktycznie z obu stron.

Koszt razem z geometrią 380zł.

Opublikowano

na 1000% tuleja pływająca... jak pobujasz to też skrzypi...

taka rada jak juz wymieniasz to wymień od razu dwie bo mi po 4 miesiącach druga skrzypieć zaczęła.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Ostatnio również u siebie zauważyłem podobne skrzypienie jak tu opisywane. Czy ktoś może polecić jakiś serwis w Krakowie, który wymienia te tuleje pływające i ustawia geometrię oraz jak to cenowo wygląda? Dzięki za pomoc

Opublikowano

Geometria polecam firmę autowajda

Gdyńska 18, Kraków

12 637 42 18

Serwis PIM autoserwis na ulicy siwka

Siwka 14, Kraków

504 493 338

Robię wszystko w tych punktach

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest