Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

kolega jest zainteresowany kupnem BMW, jak w temacie: e91 320d (163 KM) z 2006 roku. Otrzymał nr vin od sprzedającego i poprosił mnie o rozkodowanie go. Zawsze to robiłem bez problemu wg rekomendowanej strony na forum, czyli: http://www.bmw.pl/pl/pl/owners/parts/el ... logue.html.

Niestety tym razem mam problem z rozkodowaniem vinu - nie mam opcji na górnym pasku "wyposażenie". Próbowałem kilkakrotnie i bez rezultatu. Czy, któryś z kolegów mógłby pomóc i to sprawdzić oraz wrzucić rozkodowany vin? Z góry dzięki.

Fotek auta niestety nie mam - auto ma być dopiero wystawione na sprzedaż i ogłoszenie nawet nie jest jeszcze wystawione (wiemy po prostu, że będzie sprzedawane). Jedziemy obejrzeć auto i chcielibyśmy coś jednak wiedzieć o aucie (jak wyszło z fabryki).

Jakbyśmy nie kupili auta, a pojawiło się na, którymś z portali ogłoszeniowych to mogę udzielić później info i wrzucić fotki dla kolejnych zainteresowanych :)

Pzdr,

Edytowane przez mattel
Opublikowano
Udało się, był jednak zły nr vin. Sorry za zamieszanie. Temat do zamknięcia.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jakiś dziwny ten Vin mi też nie pokazuje wyposażenia.
Opublikowano
Już jest poprawny vin w temacie. Ja też na pewniaka wpisałem podany od sprzedawcy nr vin. Jednak tam był błąd - zorientowałem się, że jest za dużo znaków i przedzwoniłem, żeby jeszcze raz podał.