Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
eh non ladna ta blenda !

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panowie troszke z innej beczki ,czy jest ktos z Torunia mialbym sprawe zeby cos mi zobaczyl info prosze na pw.

Jesli cos nie zgodne z regulaminem prosze skasowac.

z gory dzieki

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

listwy progowe Performance E90/91. pasują do pre LCI /LCI. napisane,że nowe,ale za tę kasę to wątpię,że oryginały. tak czy owak dostać oryginały to cud,a w ASO cena kosmiczna.szkoda,że jak szukałem do siebie to nie było tej oferty:

http://allegro.pl/spoilery-progowe-bmw-e90-m-performance-i6261354707.html

felgi oryginalne BBS wzór 313 18 cali do serii 1 (do serii 3 konieczne dystanse), co prawda do odnowienia i malowania,ale może coś się da z ceny urwać:

http://allegro.pl/show_item.php?item=6291441141

Opublikowano
Jak zrobisz downpipe, wydech i jakis fmic to myśle ze powyżej 200km powinno wyjsć na hamowni, ale musisz dostroić silnik.
Opublikowano
Jak zrobisz downpipe, wydech i jakis fmic to myśle ze powyżej 200km powinno wyjsć na hamowni, ale musisz dostroić silnik.

Właśnie w tej chwil mam 200km bo mam chip zrobiony i zastanawiam sie czy ten downpipe da coś

Opublikowano
downpipe da fajny dźwięk turbo na zewnątrz auto. Połaczony z wydechem i fmic może dać pare kuni :twisted:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Drogo i to bardzo jak za same nitki i skore perforowana. Za 200zl kupisz w idealnym stanie bez nitek. Tutaj masz powycierane guziki jeszcze
Opublikowano
Drogo i to bardzo jak za same nitki i skore perforowana. Za 200zl kupisz w idealnym stanie bez nitek. Tutaj masz powycierane guziki jeszcze

Te kubaj to znajdz za 200 zl idealna stan plz o musze zrobic przent, tak naprawde znac jakakolwiek sportowa za 200 zl i bede happy

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Wystarczy poszukać. Kupiłem miesiąc lub dwa temu sportowa z 2012r w idealnym stanie z guzikami i jeszcze kablem od airbag. Z przesyłka dałem 250zl. Normalna cena za dobry stan to tak 200-300
Opublikowano
no tak za 300 zl kupisz normalny stan ale nie perfekt, mi chodzi o cokolwiek bo i tak przeszyje :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
Może inaczej, nowej za 200-300 się nie kupi. Będą minimalne ślady użytkowania jak po 20tyś przebiegu no ale bez przesady :D dla mnie to jak nowa, jeżeli koniecznie ktoś szuka nowej nowej no to w tej cenie nie znajdzie :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kupiłem od tego gościa kierę do mojej beatki ;-) (chyba nawet z tego samego ogłoszenia) i muszę powiedzieć że wykonanie naprawdę spoko. Można się dogadać i odesłać po wymianie swoją (zwraca kaskę na konto- ja swoją odesłałem i 100 wróciła) więc cena już robi się do zaakceptowania. A przyciski jeśli masz w lepszym stanie możesz przełożyć i będzie ok.

Opublikowano

http://allegro.pl/panel-klimatyzacji-bmw-e90-i6359353404.html

Panel klimy z pokrętłami z wstawką z aluminium do przedlifta w dobrej cenie.

I jeszcze jeden:

http://allegro.pl/bmw-e90-e93-panel-sterowania-klimatyzacji-i6348114089.html