Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam BMW E36 Compact silnik jak na razie 1.6 :( i mam do was pytanie jak zrobie wydech przelotowy od kolektora po sam tyl czy te bmw nie straci na mocy ??
Opublikowano
Nic nie straci jedynie może zyskać tylko nie zmieniaj średnicy rur w 1.6 jest 50mm musisz dobrać odpowiedni tłumik środkowy żeby nie było rezonansu takiego brzęczenia
Opublikowano
A jak chcesz robić ten wydech ? Jeżeli byłbyś zainteresowany, to mogę ci polecić fachowca, który ręcznie robi doloty, tłumiki, super dźwięk, wykonanie, sam chce u niego zrobić. Firma nazywa się MAGSPORT a jej właściciel, i w sumie to chyba jedyny pracownik, to Lech Węglarski z Nowego sącza. z tego co się orientuje to ma nawet swoja stronę, wiec powinieneś bez problemu znalesc.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
sam robie wydech tylko chodzilo mi wlasnie o to czy nie straci na mocy bo to bedzie rajdowka wiec nie bede placil komus grubej forsy za wydech wiesz o co chodzi hehe :D