Skocz do zawartości

E 83 a kamera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odgrzewam kotleta! Dzisiaj rozmawialem z gosciem ktory montowal kamere w e46 i wystarczy tylko tuner tv do wyswietlacza 16/9.:)
Opublikowano
No tak...a jaka to nowość ?? Przecież pisaliśmy o tym już wcześniej a ty dalej to samo...kupuj,zakładaj i patrz w monitor :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

W x3 ....żona chciała :)

Kamerka NTSC, tuner TV, przekaźnik, trochę kabla, lutownica i schemat.

Najwięcej roboty jest ze ściągnięciem osłony klapy i przeciąganiem kabli z rejestracji do tunera.

Na szczęście ciężko coś połamać, wszystko fajnie odchodzi.

Opublikowano
Kolego,daj mi jakis namiar na siebie gg czy fb.Jest to bardzo dla mnie wazne,poniewaz nie moge z tym sobie poradzic.. a mam kilka pytan
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Nie mam na wyposazeniu tunera tv,mam tylko duzy wyswietlacz w mojej x3.Stad tez moje pytania,czy potrzebuja taka wiazke czy nie.Wgl nie wiem czy ona bedzie pasowac od e38 czy nie bedzie przypadkiem za krotka.Jedna znalazlem taka : http://photos04.redcart.pl/templates/images/thumb/1324/700/700/pl/0/templates/images/products/1324/bbc0d8bf1658186316183d4597c5588e.jpg a druga : http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/49/64/68/60/4964686074 ( sprzedawca twierdzi ze to od mono jest).Jak ktos cos bedzie wiedzial to czekam na odpowiedz.Zalezy mi tylko i wylacznie na kamerze.Pozdrawiam
Opublikowano
A pytales w ASO ile to kosztuje ??? Przecież to tylko kabelek a nie silnik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nie maja czegos takiego,lub nie wiedza jaki to numer czesci...Panowie czyli nie brac tych wiazek ? Bo mam dac znac odpowiedz do jutra.Tuner Tv wystarczy kupic 16:9 czy moze byc 4:9 ?.Jesli nie mam na wyposazeniu orginalnie tunera,to duzo jest roboty zeby go podlaczyc ? Musze ciagnac jakeis kable?
Opublikowano
Okey,teraz juz wiem ze nici z tamtych Kabli.Przepraszam ze tak pytam,ale chce miec to zrobione perfekt.Czytalem rowniez,ze tych tunerow sa rozne wersje i ze nie kazdy bedzie pasowac do mojej x3..Prawda to jest ? czy wystarczy aby byl tylko 16:9 i nie zaleznie czy to z e46.e38,e39,e53
Opublikowano
Oki super dzieki,jak zawsze mozna liczyc na Was!.Pytam,bo znalazlem tuner za 150 zl.Lecz drugi sprzedajacy twierdzi,ze musze kupic tylko u niego za 500 zl bo sa dwa rodzaje tunerow(roznia sie jakimis oznaczeniami) i tylko ten jego bedzie pasowal...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam potrzebuję pomocy co do podłączenia kamerki do x3 e 83 2007r . Posiadam mk4 z navi . Dokupilem tuner tv bo nie posiadalem i kamerkę na próbę z chin na czincze. I kupiłem adapter kabel

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6552856357

I teraz to niewiem jak to wszystko podpiąć by chodziło. A

A dokładnie chodzi mi jak i gdzie podpiąć adapter i czy czegoś mi brakuje . Jak połączyć tuner tv z DVD którą wtyczka gdzie.

Proszę o wszelką pomoc i porady z góry dziękuję

Opublikowano
Witam pomoże ktoś jak i doradzi może ktoś ma pomocne materiały jak i posty.
Opublikowano

Pisz w odpowiednim dziale tam Ci na pewno pomogą.

Tu: Strona główna ‹ Mechanika, Elektryka, Elektronika, Eksploatacja & Części ‹ Audio, Alarmy, Nawigacja & Elektronika ‹ Sprzęt audio i video