Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie takie pytanko.

Przykladowo wracam z pracy, gasze auto i tym samym przyciskiem start/stop wylaczam radio/cd no po prostu gasnie caly wyswietlacz navi. Ale jak wkladam kluczyk/pilot np. wieczorem to wyswietlacz sie wlacza sam i graja mi mp3. Czy mozna jakos ustawic aby samemu wlaczyc wyswietlacz dopiero po odpaleniu auta? Nie chce aby po wlozeniu klucza juz odpalal mi wyswietlacz i grala muza. Nie raz mam ochote jechac w ciszy i z wylaczonym ekranem. Nie wiem jak to zrobic.

Jest taka mozliwosc?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

na pewno możesz ściszyć radio i w opcjach idriva wyłączyć monitor ( niestety zostaje podświetlenie włączone jedynie masz czarny ekran )

a czy zakodować można to raczej wątpię.

Opublikowano
Wygaszanie ekranu ( choć tak jak kolega pisał nic tam nie gaśnie, poprostu jest czarny kolor) można ustawić pod jeden z programowalnych przycisków na kierownicy. Mam i czasem używam.
Opublikowano
Wygaszanie ekranu ( choć tak jak kolega pisał nic tam nie gaśnie, poprostu jest czarny kolor) można ustawić pod jeden z programowalnych przycisków na kierownicy. Mam i czasem używam.

Dokładnie tak jest :cool2:

Opublikowano
tak ciezko ściszyć radio i wcisnąć przycisk menu i zgasić wyświetlacz pierwsza opcja w menu idrive

I po co takie ironiczne odp. Nie iteresuje mnie sciszanie i wygaszanie ekranu, bo tyle to wiem.

Zadalem takie a nie inne pytanie i oczekiwalem odp tak lub nie. Jesli tak to jak? Jesli nie to nie, trudno skoro sie inaczej nie da to ok.

Pozdrawiam