Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem blizej sprzedania swojego audika moze nawet nastapic to jutro i szukam teraz kombi,wybór padł na E-30 324td touring.Czemu kombi?Bo takie potrzebuje duze i diesle bo latam w dalekie trasy na zachód a tam jest problem z gazem.Czytałem na forum ze polecacie 324D bo jest bardziej wytrzymały a co powiecie na to ?? A moze ma ktos z klubu do sprzedania.Cena zakupu do 7500zł .

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=95212402&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Jesli moge prosic o ocene to tak szczerze.pozdr...

Opublikowano

Touring jest bardzo dobry - bajecznie sie prowadzi szczegolnie w zakretach - smiem stwierdzic ze lepiej niz coupe i limuzyna (bo takie tez mialem). Silnik 2.4 td tez jest bardzo dobry - kolega na takim motorze nakrecil 700 tys i jezdzi dalej - trzeba pamietac o regularnych zmianach oleju i zeby go nie katowac dopoki sie nie rozgrzeje.

autko z aukcji bardzo fajne - prezentuje sie naprawde ladnie - mi osobiscie nie lezy kolor ale o gustach sie nie dyskutuje. Jakby wlasciciel zszedl troche z ceny to bym sie powaznie nad nim zastanawial. Tylko nie wiem czemu sprzedaje sie w Lodzi a blachy ma moje miejscowe=slupskie.

Pozdrawiam.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Sprzedajacy nic nie napisal, ze samochod jest bezwypadkowy.

Oprocz tego nie wiadomo, jak dlugo jezdzi w Polsce.

Po prostu trzeba pogadac z nim przez telefon, a potem pojechac i obejrzec samochod.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
powiem wam ze ten pan podniósł cene z 6500zł na 7300zl ,padła propozycjia zamiany na audi i z jego strony bez dopłaty,ja swoje wyceniłem na 9tys i by mi sie nie opłacało a bedzie kupiec za 8500zł i reszta mi zostanie wiec jakies alumki 16" ,mowie sobie zostanie 2 tys a tu zmiana ceny :(
Opublikowano
powiem wam ze ten pan podniósł cene z 6500zł na 7300zl ,padła propozycjia zamiany na audi i z jego strony bez dopłaty,ja swoje wyceniłem na 9tys i by mi sie nie opłacało a bedzie kupiec za 8500zł i reszta mi zostanie wiec jakies alumki 16" ,mowie sobie zostanie 2 tys a tu zmiana ceny :(

Sprzedaj , a przy odrobinie szczescia trafi sie jeszcze jakas fajna E30.

A i bedzie na jakies biezace sprawy (olej , filtry...) i moze styknie na aluski :wink:

• 1 miesiąc temu...