Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy,

kupiłem w ASO oryginalny lakier zaprawkowy

taki jak ten http://bmwcentrum.pl/lakier-zaprawkowy-dwuwarstwowy-w-sztyfcie-bmw-sparkling-graphit-metallic-a22-2x12-ml,id971.html

Mam teraz głupie pytanie :D

w zestawie znajdują się dwa pojemniki lakier bazowy i bezbarwny - klar.

moje pytanie jest następujące: po jakim czasie od nałożenia lakieru bazowego mogę nałożyć na niego klar?

Jaka jest szacunkowa długość wysychania takiego lakieru?

mam nadzieję, że nikogo w/w pytaniem nie załamałem ;)

pozdrowienia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Weź chłopie suszareke do włosów odmów 3 zdrowaski jesli wolisz to zaśpiewaj piosenkę ona tańczy dla mnie i kładź bezbarwny :P czy lakiernik czeka noc zeby położyć bezbarwny? Puzniej zelikatnie 2000 papierek na kostce szlifujemy polerujemy i rysy nie ma! A luszczenie sie bezbarwnego lakieru to efekt zle zrobionej pracy przez lakiernika lub złe produkty ale zazwyczaj takie efekty sa malowania auta w Ala lakierni.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
  • 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

chcialem się zapytać czy zabiegi z tym lakierem pomogły, ładnie przykryło? Właśnie mi lekko zarysowali część tylnego zderzaka i zastanawiam się nad kupnem tego wynalazku. Mam samochód biały rysy są czarne także trochę widać.

• 1 rok później...