Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jest ktoś może z okolic dąbrowy górniczej i ma e39 touring po lifcie. Ponieważ mam problem ze wzmacniaczem antenowym i nie dziala pilot centralnego. Wymieniłem bateri i dalej nic. Są dwa wzmacniacze antenowe i nie wiem który jest zepsuty. Myślałem zrobić podmianke na chwile żeby to sprawdzić i tutaj prośba do was.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Może to być głupie pytanie, ale nie każdy o tym pamięta, mianowicie, zakodowałeś pilot po wymianie baterii?

Dlaczego podejrzewasz wzmacniacz, radio odbiera gorzej? Czy tylko ze względu na pilot?

Opublikowano
Przy kodowaniu od razu pamiętaj, aby od razu wszystkie kluczyki zakodować, w innym przypadku tylko jeden będziesz miał aktywny.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Ja w swoim kluczyku wymieniłem bateryjkę na nową i kodowałem i nic. Pozyczylem kluczyk zakodowałem pożyczony i działał więc kluczyk uszkodzony. Moze masz to samo. Ale najpierw sprubuj zakodać swój.