Skocz do zawartości

Kaseciak Business z przyciskiem MODE - czy zrobie AUX?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Temat wałkowany ale szukam konkretnej odp. Czy jestem w stanie zrobić wyjscie AUX z modelu kasetowego Philips Business ?
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!!!

Nie chcialem znowu zaczynac podobnego tematu, a problem mam ten sam. Nie dawno kupilem e39 z radiem na kasety bmw reverse c52 be6528. Czy wyjscie AUX da sie zrobic? Jezeli tak to prosiłbym o informacje krok po kroku.

Opublikowano
A jak moge sprawdzić z jakiego miesiąca jest radio, jest jakieś oznaczenie? Przed wrześniem nie ma żadnego sposobu na podłączenie?
Opublikowano
Radio jest sprzed września. Czy moge dostać informacje jak to można zrobić i co będzie mi potrzebne? Może w Internecie jest szczegółowy opis co do tego radia i wyjścia aux?
Opublikowano
ja właśnie oddałem radyjko z 1999 roku na przeróbkę na AUX, tylko to już trzeba elektronika, wlutuje się najprawdopodobniej w AM, zobaczymy jak to będzie działało :)