Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mszystkich :) mam takie pytanko, czy ma ktos pojecie jak zdiac stacyjke bez kluczyka :?: :?: wlasnie nabylem 730i z 93r i moj kumpel zgubil kluczyki :x :x drzwi juz otwozylem ale mam problem ze stacyjka bo kierownica jest zablokowana i nie moge sciagnoc stacyjki moglby mi ktos z milych ludzi pomuc jakis schemat jakis pomysl milo widziany czekam na od^powiedz pod [email protected] :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
w przyszlym tygodniu policja oddaje kumplowi bmw e32 ktora mu ukradli 4miesiace wczesniej.. Znalezli ja jak stala pod blokiem cała tylko zmieniona miala stacyjke i zamek w jednych dzwiach.. mamy dokladnie ten sam problem bo trzeba zmienic ta stacyjke a zlodzieje nie byli na tyle uprzejmi zeby zostawic kluczyk.. ja chyba kupie dobre wiertlo.. chyba ze jakas lepsza propozycja?
Opublikowano

kierownice sciagnolem odrazu ale cala stacyjka jest zablokowana i nie chce sie sciagnac bo trzyma ja blokada kierownicy i co dalej z tym zrobic

:?: :?: :?: