Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,jakie wtryski są zamontowane w dislu z 2004 r 150km m47n,wiem tylko że boscha,nie wiem tylko czy sa to wtryski Elektromagnetyczne czy Piezoelektryczne.Czy można takie wtryski regenerowac,jeśli ktos regenerował to niech napisz pare słów
Opublikowano

Jest na forum ... o regeneracji, gdzie regenerować, wskazane warsztaty, filmy ze stołów pobierczych, opinie itd itd.

Moim zdaniem albo nowy albo pewna używka, nigdy rozbierać.

Ja tak z jednym zrobiłem , dwa lata mija i jest ok.

A, no piezo to one nie są ... bez przesady.

Dopiero trzecia odsłona mocy w e60 miała piezo, druga chyba nie.

Opublikowano
to dobrze że są nie piezo bo nie da sie i regenerowac,a te elektromagnetyczne mozna regenerować tanim kosztem,końcówka wtrysku 200zł kosztuje
Opublikowano
Ja regenerowałem wszystkie, przejechane mam na nich ok 50 tys i praktycznie 0 korekcji, jakieś setne miejsca po przecinku. Moc jest, nie cyka, nie dymi. Regenerowałbym ponownie jak by była taka potrzeba. Co się okazało w 3 szt. do wymiany bebechy + końcówka, w 4 nieszczelna była obudowa więc cały poszedł do wymiany.
Opublikowano

to jeszcze napisz gdzie regenerowałeś wtryski,

skoro jesteś zadowolony z naprawy

życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem ;)
Opublikowano
Ja regenerowałem wszystkie, przejechane mam na nich ok 50 tys i praktycznie 0 korekcji, jakieś setne miejsca po przecinku. Moc jest, nie cyka, nie dymi. Regenerowałbym ponownie jak by była taka potrzeba. Co się okazało w 3 szt. do wymiany bebechy + końcówka, w 4 nieszczelna była obudowa więc cały poszedł do wymiany.

Gdzie regenerowałeś?