Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie złamała mi się w pół i nie mogę jej wyciągnąć ale przebiłem się przez nią ;s

Co robić ??

Aaaa i szukam nazwy tej części co na zdjęciu chodzi o bmw e46 1.9 benzyna m43 POMOCY

http://bankfotek.pl/view/1655605

Liczę na szybką pomoc :<

Opublikowano
Nawierć, wykręć, wspawaj śrube inną. Jest kilka sposobów na to.

a jak okruchy wpadną do środka ?

Opublikowano

Rozwiercał wydłub to jakoś. Przecież to plastik i sobie z tym poradzisz chyba nie?

Co za problem że coś wpadnie? przecież ten odcinek możesz zdemontować i robić to w domu na spokojnie

Opublikowano
Rozwiercał wydłub to jakoś. Przecież to plastik i sobie z tym poradzisz chyba nie?

Co za problem że coś wpadnie? przecież ten odcinek możesz zdemontować i robić to w domu na spokojnie

tak ... jeszcze żeby ja umiał to zdemontować ;s jak tam stoi płyn w tym przewodzie... i w jaki sposób to zdemontować ??

Opublikowano
czego nie rozumiesz? sciagasz tego weza ma takie metalowe zapinki ktore podnosisz do gory i tyle, potem odpowietrzasz. nie umiesz to - mechanik.
Opublikowano
Odessałem "cały" ten syf tak mi się wydaje ;s wszystko wyssałem do pustego trochę tego syfu było moje pytanie czy takie okruchy małe mogą zaszkodzić ??