Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy w f11 mam problem: wzialem zastepcza 5ke i mam w niej na pilocie guzior klapy i taki romb maly. Przetrzymalem dluzej ten romb i mi sie otworzyl bagaznik, potem cos jeszcze wcisnalem i zaczely sie klopoty :mrgreen: Jak zamknalem klape to zaslona bagaznika sie nie opuscila + nie dalo sie otworzyc samej szyby bagaznika + w samochodzie po zamknieciu dalej swiecily sie lampki w bagazniku. Koniec koncow wszystko metoda prb i bledow udalo sie ale teraz boje sie cokolwiek tam wciskac :mrgreen:

Co robic jak zadlonka sie nie opiszcza elektrycznie?

btw zostawilem x'a z naprawa gwarancyjna klapy;)

BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano

Ręcznie ją opuść. Nic się nie uszkodzi.

Na drugi raz tyle się nie baw :mrgreen:

"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano

Można skonfigurować i jak w szedłem w ustawienia to w tym przypadku do rombu jest przypisana klapa, a do guziora z klapą sama szybka.

Ręcznie ją opuść. Nic się nie uszkodzi.

Na drugi raz tyle się nie baw :mrgreen:

Nie da się ręcznie opuścić bo na dole są te bolce / chwytaki od elektrycznego podnoszenia. I ni c**ja nie mogę zaczepić zasłony do tych bolców żeby jeździła góra dół

Opublikowano
Oj tam. Wyczep roletę z prowadnic i wprowadź w te bolce u dołu. Wszystko zaskoczy. Wiem, bo czasami też tak robię.
Opublikowano

Witam

Czy jest możliwość zamknąć klapę z przycisku w aucie albo z pilota ?

Wysłane z mojego GT-I9505G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ok, jak tego dokonać ? Próbowałem przytrzymać dłużej, klikać itd... nie działa mi to chyba seryjnie

Wysłane z mojego GT-I9505G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Na kluczyku/pilocie przytrzymujesz przycisk w kształcie rombu i klapa otwiera się. Jak otworzy się na maxa, znowu przytrzymujesz ten sam przycisk i klapa zamyka się.
Opublikowano

Dokladnie, to chyba w kazdym modelu tak dziala, przynajmniej u mnie w x'ie tak jest.

Dawid S btw dzieki, udalo sie zaczepic na prowadnicach bez polamania czegokolwiek :mrgreen: