Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A dostał ktoś listem poleconym wezwanie i czy był już ktoś na akcji technicznej pn."modernizacja pompy wody". Podobno czyszczą i zabezpieczają jakieś przewody żeby nie korodowały.
Opublikowano
A dostał ktoś listem poleconym wezwanie i czy był już ktoś na akcji technicznej pn."modernizacja pompy wody". Podobno czyszczą i zabezpieczają jakieś przewody żeby nie korodowały.

Do mnie akurat dzisaj dzwonil gosc z salonu ze im list wrocil, ale ze jest akcja na udroznienie czegos zeby cos nie korodowalo, poprosilem zeby wyslali jeszcze raz na dobry adres

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Uroki coraz bardziej skomplikowanych, szybciej wypuszczanych i korzystających z masy różnych dostawców aut. :roll:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostałem właśnie zaproszenie na "spotkanie z ASO" po prawie 4 miesiącach od odbioru :think: Zastanawiam sie co bryka wysłała przez ConnectedDrive do serwisu że takie zaproszenie dostałem. W sumie wszystko OK, żadnych fault'ow, wskazania wymagań serwisowych bez znaczących zmian. A zaproszenie przyszło "poleconym" jako wiadomość od serwisu na wyświetlacz pokładowy :shock:

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy" (Albert Einstein)

"Zawsze się starałem, żeby szkoła nie miała wpływu na moją edukację" (Mark Twain)

"Lubię walczyć z silniejszymi"