Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich nazywam sie Łukasz.

Zacznę od razu od mojego problemu.

Posiadam auto bmw e64 650 2006r i chciałem doposażyć sobie auto o aktywny tempomat założyłem sonar zmieniłem manetkę podpiołem calom instalacje tak jak WDS przykazał ale niestety nie jestem w stanie za nic tego zakodować posiadam INPE i ncs expert. Może ktoś bawił się w takie doposażenie i jest w stanie udzielić jakiś wskazówek jak to zakodować.

Opublikowano
Zakładając, że wszystko zainstalowałeś poprawnie to pozostaje Ci kalibracja w ASO. Koszt 900 zł, nie zrobisz tego w domowych warunkach, gdyż potrzebne są specjalne lustra do jego ustawienia.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Tak ale to nie chodzi o ustawienie ponieważ sonar kupiłem razem z całym pasem przednim i nic nie było rozkręcane chodziło mi głównie o kodowanie ale już się udało wszystko działa wspaniale:) Dziękuję za zainteresowanie.
Opublikowano
Rozumiem Cie, chciales dodac VO i ustawic kat skretu. Nie zrozumialem. Prawdopodobnie tempomat za jakis czas przestanie dzialac, jesli nie zostanie ponownie skalibrowany, ale to nic pewnego.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką