Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kilka dni temu miałem małe zdarzenie z dzikiem uderzyłem go tak ze mi lampe prawa potrzaskał mam ksenony dynamiki i jest taki problem odrazu po stłuczce lampa przestała świecić ale tylko ksenon ringi i swiatła długie normalnie działaja szyba nie pękła w lampie tylko w środku cała lata dodam ze mam zakodowane właczenie świateł z pilota i o dziwo jak włączam je z pilota to ksenon świeci ale jak odpale auto i włącze światła to juz nie świeci błedy na ekranie wyświetla mi takie : Drive control system!Drive modera... następny błąd Dipped beam right failure! no i trzeci bład Cornering lights failure.Dodam ze lampy terez mi swieca nisko chyba nie do końca je poziomuje.Postanowiłem kupić całą lampe w idealnym stanie bo myslałem ze to rozwiąże problem ale po założeniu całej sprawnej dalej mam te błedy ksenon nie swieci a jedynie jak go włącze z pilota to swieci.Nie mam pojęcia gdzie szukać problemu miał ktos taki problem?
Opublikowano
A czy lampy kupiłeś razem z modułami skrętu? Piszesz, że nie poziomuje świateł. Moduły skrętu odpowiadają za poziomowanie. Zacznij od sprawdzenia modułów
Opublikowano
Ja przełożyłem swój moduł w sumie cos tam poziomuje ale bo dzisiaj zauważyłem no ale jeden bład po przetłumaczeniu odpowiada własnie za te poziomowanie ale to i tak nie ma nic wspolnego z tym ze ksenon nie świeci.Ja kupiłem tylko jedna lampe bo jedna miałem potrzaskana druga jest wporządku
  • 4 lata później...