Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam posiadam bmw e46 w benzynie niestety musialem wyjechac na miesiac czasu wyjezdzajac odloczylem akumulator w aucie czy cos moze sie stac z komputerem lub autem ? posiadam navi duza.
Opublikowano

moj stal 3 tyg pod chmurka, aku nie odlaczylem bo po co ? to nie fiat a odpalil jakby byl wczoraj gaszony, nie ma sensu tak robic

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
moj stal 3 tyg pod chmurka, aku nie odlaczylem bo po co ? to nie fiat a odpalil jakby byl wczoraj gaszony, nie ma sensu tak robic

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

zgadzam się z puzonn

słyszałem ze odłączenie aku może rozkodować radio ale to niepotwierdzona informacja.

Opublikowano
tyljo ze ja mam duza navi kiedys jak rozlaczylem aku na godzune to nie rozkodowalo sie w poprzednim aucie auto bylo kodowane rozlaczenie auta na 5min rozkodowano radio wiec nie wiem jak to jest z navi w e46
Opublikowano
Ja zostawiałem auto na 2 dni bez aku jak po rozładowaniu chciałem go porządnie naładować i nic się nie działo, tez mam dużą navi i jedyne co to zegar musiałem ustawić na nowo, licznik kilometrów (oczywiście ten do 999 km) się zresetował oraz średnie spalania. Cała reszta ruszyła bez problemu. Przy krótkich odpięciach aku nawet te rzeczy zostają nie zresetowane.