Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mialem juz wiele aut w zyciu od tanich zlomow do do merc s-slass, BMW 7 series 730 LD (2007) jest moim pierwszym autem ktory ma powazny problem z kondensacja pary wodnej w srodku lamp. Zdjalem lampy aby znalesc przyczyne. Te lampy sa nierozbieralne (szyba od obudowy) wiec probowalem uszczelnic silikonem na laczeniu. Nic nie pomoglo. Zauwazylem na drodze smigaja BMW z tym samym problem. Ma ktos jakas skuteczne rade na ten problem? Pzrdw.
Opublikowano
Kolego w sierpniu ubiegłego roku po lekkiej przycierce mojego auta u Smorawińskiego w Poznaniu między innymi założyli mi nowe lampy bixenon skrętny . Koszt jednej 5650zł. W pierwszym tygodniu po odbiorze lampy zaparowały więc zadzwoniłem z reklamacją i usłyszałem że to normalne w modelach e65 i e60 ale proszę przyjechsć wymienimy na nowe. Pan z serwisu twierdzi że problem istnieje od dawna i jak trafisz na dobre to ok. Co do usunięcia problemu to na dole lampy jest gumowy wężyk , wentyl odpowiedzialny za odprowadzanie zgromadzonej wilgoci w lampie sprawdż czy jest drożny.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Śmigam E65 od 7 lat i wiecznie jest z tym problem, o ile można to nazwać problemem. Trzeba się chyba nauczyć się z tym żyć i to tyle :)
Opublikowano

A ja swoją e65 już kilka lat a nie mialem do tej pory problemu z zaparowanymi lampami więc to nie jest chyba ogólny problem pewnie jak się trafi.

pozdro