Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,tak w skrócie w moja jedyneczka: 2005 rok,silniczek n45 115KM,sprowadzona z Niemiec w 2007 i od tego czasu historia auta jest mi znana :) Dla jednych wcale nie jedzie,dla innych daje radę,ja wsiadłem w nią z e39 540ia i chwalę sobie(co nie oznacza,że szybko jeżdżę w trasie). Do kupna przyczyniło się wyposażenie oraz przebieg,obecny 75tys.Jakiś czas chciałem autko sprzedać,ale nic w międzyczasie nie znalazłem co by mnie urzekło,więc w końcu postanowiłem wynagrodzić jedyneczce i zmieniłem wnętrze,na pierwszym zdjęciu stan przed:

P6270012.JPG

PC210564.JPG

PC210565.JPG

PC210566.JPG

PC210567.JPG

PC210568.JPG

PC210569.JPG

PC210570.JPG

PC210571.JPG

PC210575.JPG

PC210576.JPG

PC210578.JPG

Opublikowano
Wow wyglada fantastycznie, kolego mozesz powiedziec ile taka przyjemnosc u tapicera cie kosztowala ? Szukam caly czas kompletu skorzanego do mojej jedynki ale jak tak dalej bedzie i nic ciekawego sie nie pojawi to moze do tapicera oddam.
Opublikowano
Tanio nie jest, wczoraj jak zobaczylem twoja robote to dzisiaj podjechalem do miejscowego tapicera u mnie wycenili na 4500, jak nie znajde do wiosny/lata kompletu skorzanego m-pak z boczkami i podgrzewaniem tylka dla siebie to jade do tapicera :) u mnie bedzie braz.
Opublikowano
Mam syczki i z przodu,z tyłu zrobiłem próbę z głośnikami obok fabrycznych i tam gdzie są teraz,różnica duża :) dlatego są tam gdzie są.