Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam BMW 320d 136 km. Po wczorajszym powrocie do domu siadł mi akumulator. Dzisiaj po naladowaniu pojechałem do pracy i gdy wylaczylem silnik znowu wszystko zgasło. Akumulator jest włożony drugi. Czy to wina alternatora?
Opublikowano
sprawdź jakie masz ładowanie alternatora miernikiem lub w testach po jeśli to nie to może padł akumulator albo coś w środku kradnie ci prąd jakie są objawy tego? zapalają ci się wszystkie kontrolki a po załączeniu rozrusznika wszystko gaśnie czy coś innego sie dzieje?
Opublikowano
Nie mam dostępności do miernika. Jak zaparkiwalem i walczyłem auto wszystko zgasło i zero odzewu jak by akumulator był doszczętnie rozladowany.
Opublikowano
miernik kosztuje parę groszy w sklepie a jest przydatny dopóki nie masz dostępności możesz sprawdzić w testach w 9 teście u mnie pokazuje 14,2 sprawdź klemy czy są dobrze dokręcone i nie zaśniedziałe a próbowałeś innym akumulatorem?