Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie mam problem z jasnymi, nierówno rozłożonymi pixelami na dole ekranu. Najprawdopodobniej poprzedni właściciel zbyt intensywnie stosował plaka. Pole było małe (parę pixeli) ale od pewnego czasu zaczęło się powiększać,niedużo ale zawsze. I w związku z tym moje pytanie: czy można w jakiś sposób to wyczyścić, np. w wanience ultradźwiękowej? Pozdrawiam.
Opublikowano
Nie mogę teraz znaleźć ale pamiętam iż tylko wymiana czegoś przy ekranie pomogła.Jak znajdę to podam link ale nie obiecuje ....zawsze mogę nie znaleźć:):)
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Odświeżam. Myślałem o takiej kąpieli jak przy telefonach komórkowych.
Opublikowano
To teraz takie pytanie, od jakiego modelu, może innego sprzętu/samochodu pasowałby sam wyświetlacz lcd (sam środek, nie opakowanie) ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już odpowiadam na przyszłość. Tak znalazłem:

New original 6.5" LCD screen display for BMW board monitor E38 E39 E46 X5 X3 Z4 MK3 MK4 Navigation system

A to numery części:

LQ065T9BR54 LQ065T9BR51 LQ065T9BR52 LQ065T9BR53

Najtaniej znalazłem 115 dolarów z przesyłką. Mi się udało kupić na allegro za 100 zł.jeszcze z folią. :cool2:

Pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...