Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie w E-34 od jakiegos czau pojawiaja mi sie wszytkie mozliwe komunikaty z błedami o swiatłach ( stop, mijania , postoju , tył itd )

zadne inne błedy nie wyskakuja .... Jakas koncepcja , masy brak a moze przekanik ..... Dzieki ........

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano

ja bym probowal od wymiany automatu STOP-u tego pod pedalem hamulca.

mimo ze nawet jesli dziala, potrafi generowac bledy typu bremslicht, abblendlicht, rucklicht itp (lub inne jesli masz menu w innym jezyku) czyli sygnalizuje usterki wszystich swiatel jakie masz. zaladam ze zarowki masz dobre :mrgreen:

Rafi DJYendruh

sharky: srebrne E24 635 CSiA

Citroen XM oraz GMC Savana

GG # 142068

[email protected]

Opublikowano
Tez o tym myslałem zarówki mam oki .... ale martwi mnie to ze moze gdzies nie stykac masa czasami a najfajniejsze jest to np gdy właczam kierunek dokładnie wtedy wyskakuje jakis bład to samo z hamulcem jak naciskam pedał od razu pokazuje sie jakis bład .... sprawdze czujnik pod pedałem moze to cos da dzieki .............

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano

Błędy świateł generują również uszkodzone siłowniki od regulacji reflektorów. Miałem sporo komunikatów o światłach i po odłączeniu wtyczek od tych siłowniczków, wszystko wróciło do normy.

Pozdrawiam.

Krzysiek
Opublikowano

Dzięki też sprawdzę bo mi się czasami wyświetla

komunikat o oświetleniu tablicy rejestr. i tylnich

świateł. (myślałem że to może coś nie łączy na

przejściu wiązki do tylniej klapy (touring).

Radek 540V8 coś mi kiedyś mówił o tych siłownikach

ale nie załapałem o co chodziło. Czy można to jakoś inaczej

również naprawić tak żeby siłowniki działały? Czy to wada fabryczna?

sie ma