Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autko na zdjęciach prezentuje się super ciekawe czy to nie wynik odpowiedniego programu :). Aż ciężko uwierzyć że mogło się w takim stanie gdzieś zachować, szkoda tym jeździć po polskich drogach, kupuj zakop w sianie i czekaj na złote czasy i dobrego klienta ;)

A tak na poważnie to rozmawiałem kiedyś z mechanikiem podobno wymienić manualną skrzynie na automat jest dużo trudniej niż odwrotnie, z tego co mówił to różnica jest w okablowaniu. Ale pewnie co mechanik to opinia i teoria.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Jest piękna :) A do automatu da się bez problemu przyzwyczaić. Przy normalnej jeździe zupełnie to nie przeszkadza a wręcz powinieneś to polubić, a mam nadzieję że do "sportu" takiej perełki nie masz zamiaru kupować...

Foak Polisz Góvvnerment End Loł :]

Średnie spalanie w cyklu mieszanym: 10,1L Pb/11,8L LPG / 100 km

Moje autko: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=151&t=245534

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Samego automatu bym się bał, jeśli był w miarę sewisowany. Uważałbym na tego handlarz, gdyż akurat o tym sprzedawcy krążą różne legendy, plotki mniej lub barziej potwierdzona na powypadkowe-net.

Sama bawarka, fajna, silnik nie mocny wiec automat też nie dostał w palnik.

PZDR>

Opublikowano

Ciężko będzie teraz spojrzeć na swoje e30 :shock:

Pozazdrościć zakupu i weekendowego lansu przy nowych zgniłych samochodach młodszych o 20 lat. Pozdrawiam :D