Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grubsze sprawy ogarniete z autem, biore sie za drobiazgi. z przodu od kupna auta swiecił mi tylko lewy przeciwmglowy. sprawdzilem i prawy nie swieci z prostej przyczyny, mianowicie brak zarówki wraz z oprawką, kable wisza, prad do nich dochodzi, tylko czy musze kupic cala lampe nowa? bo jest tylko klosz a nie ma do czego przymocowac zarówki, patrzylem na realoem i chyba brakuje mi tej obudowy

http://realoem.com./bmw/showphoto.do?id=63217160786

czy caly lampa ze zwyklej e39 mi podpasuje do mpakiet? bo wygladaja niemal identycznie a ceny duzo drozsze do mki patrzac na alledrogo.

-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale do M-pak halogenów, żarówka jest jakby razem z oprawką, wtyczkę wpinasz prosto w żarówkę.

Na niej jest też oring uszczelniający.

Opublikowano
to lipa, bo to znaczy ze muszek kupic cala lampe, więc sie wstrzymam chyba na razie z zakupem
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Opublikowano
to lipa, bo to znaczy ze muszek kupic cala lampe, więc sie wstrzymam chyba na razie z zakupem

wstrzymaj sie i przemyśl jeszcze raz ten zakup

tu masz to czego brakuje

http://allegro.pl/zarowka-hb3-hb4-12v-homologacja-wyprzedaz-cena-i3800498750.html

a wystarczyło zernknąć do tego działającego halogenu

a jak kupisz nowy halogen to i tak będzie bez żarówki a dodatkowo mogą do niego być inne żarówki bo chiniole tak robią

Opublikowano

dzięki wielkie!

juz zamówiłem i czekam na przesyłke ;)