Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka koledzy-koleżanki z forum mam problem potrzebuję waszej pomocy otóż przez okres świąteczny i zimowy zabrałem się za moją kochankę,a jak każdą kochankę trzeba upiększy w danym wieku.Chciałbym wymienić całe oświetlenie wnętrza na technologie zwaną LED i zamontować jej ringi i tu pies pogrzebany nie wiem jakie ringi były by odpowiednie i by dobrze się prezentowały dla mojej kruszyny szukam całego oświetlenia wnętrz w raz z ringami. Nadmienię że oświetlenie ma ona po livcie przegląd podwozia zrobione zawieszenie sprawiłem jej sportowe. Proszę o linki do dobrych żarówek led i ringów :D Jak skaczę upiększanie mojej kruszyny do wrzucę fotki i ocenicie mój wysiłek.Pozdrawiam i sorki za nie zrozumiałą składnie dodam jedno nie chcę zrobić czegoś takiego jak wiejski tuning hahaha liczę na waszą pomoc pozdrawiam.Sebek
Opublikowano
ringi smd badz smd 2 z jafra.pl bałe jezeli masz xenony a złote jezeli niemasz plus modol drl do jazdy dziennej, ja mam smd 1 mozesz zobaczyc jak swica, a co do kabiny to jak wolisz w miare zeby Ci dawaly jakies dobre swiatło:)

Jak już to

www.jafra.com.pl

BMW E39 520i - tomtom1994

SPRZEDAM CZĘŚCI E39 <--- klik

http://images.chomikuj.pl/button/tomtom1994.gif <<<----- Folder BMW - hasło BMW

Znajdziesz tam różne przydatne pliki dotyczące BMW, softy, mapy i instrukcje obsługi.

Opublikowano
też bym sie pisał na oświetlenie LEDowe wnętrza auta, prosiłbym o jakieś linki, nazwy itd jeśli ktoś posiada.
Opublikowano
też bym sie pisał na oświetlenie LEDowe wnętrza auta, prosiłbym o jakieś linki, nazwy itd jeśli ktoś posiada.

Jeśli chcesz zmienić oświetlenie na LED to jest to zadanie z gatunku "tych łatwiejszych" wystarczy powymieniać żarówki za żarówki LED.

PAMIĘTAJ żeby kupić żarówki z CAN BUS - dzięki temu komp nie wywali błędu przepalonej żarówki.

BMW E39 520i - tomtom1994

SPRZEDAM CZĘŚCI E39 <--- klik

http://images.chomikuj.pl/button/tomtom1994.gif <<<----- Folder BMW - hasło BMW

Znajdziesz tam różne przydatne pliki dotyczące BMW, softy, mapy i instrukcje obsługi.

Opublikowano

Jeśli chcesz zmienić oświetlenie na LED to jest to zadanie z gatunku "tych łatwiejszych" wystarczy powymieniać żarówki za żarówki LED.

PAMIĘTAJ żeby kupić żarówki z CAN BUS - dzięki temu komp nie wywali błędu przepalonej żarówki.

dzięki kolego za odpowiedź !