Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to gratulacje :cool2:

ładny egzemplarz, też będę chciał zmienić po nowym roku na coś podobnego w podobnej stylistyce kolorów wnetrza :P

Pierwszy odradzałeś, pierwszy gratulujesz, ogarniasz jeszcze sam siebie :?: :mad2:

Opublikowano

chlopie a ty siebie ogarniasz? nie sprowokujesz mnie tą prymitywną zaczepką

chlopak sprawdzil auto i kupuje auto swoich marzen to mu pogratulowalem tego a ty sie do...dalasz, tylko forum zaśmiecasz i zaczepki szukasz. Odpiszesz pewnie zaraz na moj post ale olewam to, pisz sobie. Ja nie bede ciagnal 10stronicowych szczeniackich kłótni ktore ciebie widac kręcą (napisz sobie te 2 pościki i niech ci ulzy :) )

Opublikowano
chlopie a ty siebie ogarniasz? nie sprowokujesz mnie tą prymitywną zaczepką

chlopak sprawdzil auto i kupuje auto swoich marzen to mu pogratulowalem tego a ty sie do...dalasz, tylko forum zaśmiecasz i zaczepki szukasz. Odpiszesz pewnie zaraz na moj post ale olewam to, pisz sobie. Ja nie bede ciagnal 10stronicowych szczeniackich kłótni ktore ciebie widac kręcą (napisz sobie te 2 pościki i niech ci ulzy :) )

Kultury trochę. Świeży jesteś a szczekasz jak bury kundel. :nienie:

Poziom Twoich wypowiedzi jest taki, a nie inny, więc nie dziw się, że forumowicze się do tego odnoszą.

Opublikowano

ale mi pojechales no no.... :mrgreen:

piszesz o kulturze a sam pokazujesz piekny poziom "szczekasz jak burek" no bo przeciez ty masz 900 postów to jestes szychą forumową i znawcą tematu tzw " autorytetem "hah :D -no comment dla takich ludzi jak ty :mad2:

Opublikowano

No widzisz - skaczesz dalej, rzucasz się do każdego, każdy be, a Ty jesteś OK.

Nie trzeba Cię jechać, sam swoimi wypowiedziami to robisz. Pomyśl trochę, bo nikt z Tobą nie będzie tu na poziomie podstawówki dyskutował. Chcesz pomocy, to się zachowuj, bo pojęcie masz naprawdę nikłe.

Porównanie do burka myślę, że bardzo trafne. Nie widzę w nim nic niekulturalnego - no chyba, że burek się obrazi.

Jak czytam rady niektórych w tym wątku to :duh: Dorośli ludzie, a z mózgiem dziecka.

To wcześniej też było do Ciebie, ale najwidoczniej się nie domyśliłeś. Dlaczego mnie to nie dziwi :roll:

Żegnam.

Opublikowano

MOD jestes i tyle,wiec nie chce mi sie komentowac tego co piszesz bo szkoda czasu....za to ty widac masz go nadmiar więc poszczekaj sobie MOD jeszcze :D

PS kozak w necie ...i wiesz co dalej

Zegnam ( poszczekaj sobie jeszcze- śmiało :mrgreen: )

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

niedorozwinięty jesteś czy na jakichś prochach?

moderatorów brakuje na forum jak widać.

i przy okazji jak już to pisz wypociny po polsku.

są takie klawisze jak control i alt...

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
MOD jestes i tyle,wiec nie chce mi sie komentowac tego co piszesz bo szkoda czasu....za to ty widac masz go nadmiar więc poszczekaj sobie MOD jeszcze :D

PS kozak w necie ...i wiesz co dalej

Zegnam ( poszczekaj sobie jeszcze- śmiało :mrgreen: )

Mam nadzieję, że to twój ostatni post na tym forum. Nie wiem czy ktoś będzie chciał z tobą, jeszcze kiedykolwiek prowadzić dyskusję. :mad2: