Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem wczoraj radio do swojej BMW a dokładnie takie http://allegro.pl/lg-lcs520ip-usb-pilot-iphone-nagrywanie-sklep-i3778251461.html

otóż moje pytanie to czy zamotuje je bez większych problemów w aucie w jakimś serwisie elektrycznym w moim mieście bez tych złączek iso i ramek z allegro, czy dorobią coś takiego sami czy muszą być jakieś dedykowane ... z biegiem czasu kupie tylko ramke do niego;) Dziękuje za odpowiedzi i życze wesołych świąt ....

Opublikowano

Bez ramki / adaptera nie zamontujesz zwykłego radia w e46. Nie będzie jak go zamocować i wpadnie Ci w duży otwór.

Co do złączek iso można to teoretycznie zrobić, ale będzie to druciarstwo moim zdaniem. Cięcie i lutowanie przewodów to konieczność bez tej złączki.

Kup ramkę i złączkę do bmw i sam sobie zamontujesz bez większego problemu.

Opublikowano

tak jak kazde inne czyli źle będzie wyglądać ale ma za to funkcje dobre :)

sam już dałem spokój z ori radiem i teraz się ciesze CD,mocą, BT, USB, aux itp.

Co ważne po zmianie radia nagle audio zaczyna grać w aucie sporo lepiej. Ponieważ ori radio ma tyle mocy co mały mp3 player :P

szukam
Opublikowano

Koledzy, wrzucił bym zdjęcie ale nie umiem;) w piątek jadę do zakładu który zajmuje się takimi jajami, cd radia tv i inne;)

wiem że nie będzie to za fajnie wyglądało...ale... mam dosyć słuchania nuty z radia , transmitera i kabelka z jakąś kaseta to wygląda dopiero jak auto z 10 osobowej wioski;0 mam zmieniarke na 6 cd to standard a radio na kasety ,a płyty są denne ... jak da rady to powiedzcie jak wrzucić foty na te genialne forum to na pewno się pochwale swoją Bunią;) pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli się nie mylę to obrazki dodaje się tak:

1. Wrzucasz obrazek na jakiś hosting (imageshack, fotosik)

2. Kopiujesz link do obrazka który wygeneruje Ci dana strona

3. Pisząc post robisz coś takiego %5Bcolor=#000080%5DLINK_DO_OBRAZKA%5B/color%5D

Jeśli źle piszę to mnie poprawcie - dawno nie wrzucałem żadnych fotek na forum :D

BMW E39 520i - tomtom1994

SPRZEDAM CZĘŚCI E39 <--- klik

http://images.chomikuj.pl/button/tomtom1994.gif <<<----- Folder BMW - hasło BMW

Znajdziesz tam różne przydatne pliki dotyczące BMW, softy, mapy i instrukcje obsługi.