Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja szpanerem nie jestem i nigdy nie chciałem być.

Dyskusji i Twoich nerwow by nie bylo gdybys wklil pare fot i zaspokoil ciekawosc innych

Opublikowano
Gratulacje, ze kupiłeś :) Tylko jedno mnie u co niektórych zastanawia - ile ma kosztować taki samochód? 10 tyś za szesnastoletni samochód bez gazu w standard wyposażeniu z 2 litrowym silnikiem i to jest aż taka okazja? To ile ma on "normalnie" kosztować? Tylko dlatego ze ma znaczek bmw to ma kosztowac niewiadomo ile? Przeciez on za 2 latka będzie pełnoletni... Pozdrawiam :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratulacje, ze kupiłeś :) Tylko jedno mnie u co niektórych zastanawia - ile ma kosztować taki samochód? 10 tyś za szesnastoletni samochód bez gazu w standard wyposażeniu z 2 litrowym silnikiem i to jest aż taka okazja? To ile ma on "normalnie" kosztować? Tylko dlatego ze ma znaczek bmw to ma kosztowac niewiadomo ile? Przeciez on za 2 latka będzie pełnoletni... Pozdrawiam :)

Fakt, gdyby miał gaz to inna rozmowa :cry2: Dajcie już spokój chłopakowi, kupił to kupił jego sprawa.