Skocz do zawartości

BMW E39 WBADD11090BN68985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Zresztą nie obchodzi mnie zdanie innych.Kupiłem i jestem z tego zakupu zadowolony.
Moje bmw moje zasady...
  • Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja szpanerem nie jestem i nigdy nie chciałem być.

Dyskusji i Twoich nerwow by nie bylo gdybys wklil pare fot i zaspokoil ciekawosc innych

Opublikowano
  • Autor
Inni to niech się zaspokoją sami... swoimi BMW to najlepiej będzie
Moje bmw moje zasady...
Opublikowano
Jesteśmy po prostu ciekawi co po tak długich poszukiwaniach znalazłeś
Opublikowano
Gratulacje, ze kupiłeś :) Tylko jedno mnie u co niektórych zastanawia - ile ma kosztować taki samochód? 10 tyś za szesnastoletni samochód bez gazu w standard wyposażeniu z 2 litrowym silnikiem i to jest aż taka okazja? To ile ma on "normalnie" kosztować? Tylko dlatego ze ma znaczek bmw to ma kosztowac niewiadomo ile? Przeciez on za 2 latka będzie pełnoletni... Pozdrawiam :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Gratulacje, ze kupiłeś :) Tylko jedno mnie u co niektórych zastanawia - ile ma kosztować taki samochód? 10 tyś za szesnastoletni samochód bez gazu w standard wyposażeniu z 2 litrowym silnikiem i to jest aż taka okazja? To ile ma on "normalnie" kosztować? Tylko dlatego ze ma znaczek bmw to ma kosztowac niewiadomo ile? Przeciez on za 2 latka będzie pełnoletni... Pozdrawiam :)

Fakt, gdyby miał gaz to inna rozmowa :cry2: Dajcie już spokój chłopakowi, kupił to kupił jego sprawa.