Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moim skromnym zdaniem, w tej kwocie jest to ciekawa oferta i jeżeli faktycznie chcesz kupić auto to powinieneś jechać i oglądać.

Uważam tak samo. W tej kasie nie znajdzie sie nic bez malowanych elementów. Grunt żeby nie miała pół miliona przebiegu i mnóstwa rdzy. Te auto chyba warto zobaczyc na zywo. Choć cudów nie bedzie raczej :)

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Dzwoniłem do własciciela.Ogulnie oprócz tego że coś w silniku stuka i traci moc więcej się nie dowiedziałem. A no i że w paru miejscach ruda wychodzi
Moje bmw moje zasady...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skoro Ty nic na tym zdjęciu nie widzisz to lepiej w ogóle nie udzielaj się na takie tematy :duh:

Druga sprawa to taka ,że na żywo będzie to wyglądało dużo gorzej.

W ogłoszeniu wyrażnie pisze "bezwypadkowy" ,a w opisie nie ma nic mowy o jakiś lakierowanych elementach . To daje do myślenia o prawdomówności sprzedającego .

Na tych zdjęciach NIC nie widać, więc daruj sobie "prywatne wycieczki" o udzielaniu się .... A nawet jak by sie okazało że auto za 10 tysi (powtarzam się :cool2: ) ma malowany błotnik czy cały bok to co..?? Sprzedawca do pierdla na dożywocie?? Żenuła!!! Sam wiele razy dopatrzyłem się po fotach nieścisłości w ogłoszeniach, także w lakierze, ale w tym konkretnym przypadku NIE MA DO TEGO PODSTAW.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzwoniłem do własciciela.Ogulnie oprócz tego że coś w silniku stuka i traci moc więcej się nie dowiedziałem. A no i że w paru miejscach ruda wychodzi

Czyli dowiedziałeś się wszystkiego :duh: Tak BTW, to jakiego auta szukasz ?? Limo, Coupe, Cabrio, VW, MERCEDES, BMW ?? Może się po prostu nudzisz ??

Opublikowano
Sam szukam teraz dla siebie e39 z tym, że 530d i musze powiedzieć, że ta e39 karoseryjnie wygląda o niebo lepiej od niektórych "perełek" za >20k zł... Zderzaki są bardzo dobrze spasowane, nie odstają na kantach. Kanty maski zgrywają się ładnie z błotnikami mimo, że jedna szczelinka wydaje się być węższa od drugiej ale może to kwestia perspektywy. Na tylnej klapie też rudej nie widać oraz na listwie pod klapą. Szkoda, że z tym silnikiem coś nie hula bo to ciekawa oferta dla kogoś kto szuka e39 z takim motorem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto wygląda na prawdę OK, jak za tak małe pieniądze. Trzeba je sprawdzic mechanicznie, co z tym silnikiem, wycenic naprawy i.. brac albo nie. ;)
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Lewa strona nie halo (drzwi oba i blotnik tyl) prawe drzwi tyl tez maja inny odcien.

Maska krzywo spasowana.

Wnetrze wyglada na zadbane.

Opublikowano
Temat do zamknięcia.Po długich poszukiwaniach, przemyśleniach i pomocy finansowej rodziców :norty: wczoraj zakupiłem czarne e46 coupe.Jestem mega szczęsliwy.Samochód jest wspaniały
Moje bmw moje zasady...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nawet nie wiesz jak my tutaj też jesteśmy szczęsliwi :mrgreen: że udało Ci się kupić to auto :lol:
Opublikowano
niech zgadnę 330i za 14tyś? :mad2:

Słabo ci zgadywanie kolego wychodzi... bardzo słabo :mad2:

To wrzuć linka - pochwal się :mrgreen:

Opublikowano
Wrzuciłbym dlaczego nie? Ale jak pózniej mam czytać takie komentarze typu "pewnie 330 za 14 tys" to wole sb darowac i nie wrzucać.
Moje bmw moje zasady...
Opublikowano
Wrzuciłbym dlaczego nie? Ale jak pózniej mam czytać takie komentarze typu "pewnie 330 za 14 tys" to wole sb darowac i nie wrzucać.

Daj spokój przecież to tylko żart :D Trzeba umieć się z siebie śmiać.

Opublikowano
Po tym co wrzucał wcześniej wydaje mi się, że nie jest świadomy, ważne ze znaczek BMW i szpan jest.

Nie wiem jak ty, ale ja szpanerem nie jestem i nigdy nie chciałem być.

Moje bmw moje zasady...