Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, proszę mi napisać jak zakodować częstotliwość radiową, w moim przypadku tryb manualny 92.00 FM + Nokia z transmiterem (przekaznikiem fm) ... Jak zapisać tą fale radiową abym za każdym razem jej nie musiał szukać i-drivem ... Dzięki, pozdrawiam.
Opublikowano

Jak kolega przetłumaczy sobie komendę "speichern" to z pewnością da sobie radę :)

Sam używam angielskiego menu aby nie było, można też zainwestować i wgrać spolszczenie lub... poczytać instrukcję ( choć zazwyczaj jest to ostatnia rzecz jaką robi prawdziwy mężczyzna);)

Opublikowano
Jak kolega przetłumaczy sobie komendę "speichern" to z pewnością da sobie radę :)

Sam używam angielskiego menu aby nie było, można też zainwestować i wgrać spolszczenie lub... poczytać instrukcję ( choć zazwyczaj jest to ostatnia rzecz jaką robi prawdziwy mężczyzna);)

Dobrze powiedziane, słyszałem że Polskiego nie warto wgrywać bo co chwile aktualizacje są i lubi się to sypać. Pozdr :)

Opublikowano

U mnie przez tą Polską nakładkę nie działało kilka opcji w iDrive. Na szczęście kolega Capaz ogarnął temat.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2