Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć

czy w e36 320, przy felgach 7,5x16"; ET20 i oponach 215-205/55 nie bedzie problemów w obcieraniem ???

czy jeździ ktoś na podobnych kołach ???

pozdrowienia :arrow:

Opublikowano
ja mam taki rozmiar 205\55\16 i musze powiedziec ze na letnich nic nie obciera ale teraz mam zimowki widocznie sa troche inaczej zbudowane i przy ostrej zmianie biegu obciera delikatnie od nadkole.
Opublikowano

Ale czym mniejsze ET tym mocniej felga wystaje na zewnątrz ...

i wydaje mi sie że przy ET10 nawet opona 185 będzie obcierała :?: :!: :idea: :?: :doh:

chcę kupić felgi 16" maxymalnie bezproblemowo wystające i nie wiem jakie ?

Opublikowano
ET20 jest od piątki, i przy szerszych oponach będzie obcierało. Musisz kombinować coś pomiędzy ET od trójki, a piątki.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano

Mam zamontowane 7,5x17 z oponkami 215x40x17

Niestety ET niepamietam

jezdze od dawna i raczej nie zauwazylem aby cos obcieralo

Opublikowano

Dzięki wielkie

czyli muszę szukać kółek między ET 30-40 :) ...... może słyszeliście żeby ktoś miał jakies na sprzedaż ? :)

widziałem na Allegro fele z ET 51 ... ale myślę że będą za mocno do środka wchodzić, co sądzicie ??? :roll:

Opublikowano
Dzięki wielkie

czyli muszę szukać kółek między ET 30-40 :) ...... może słyszeliście żeby ktoś miał jakies na sprzedaż ? :)

widziałem na Allegro fele z ET 51 ... ale myślę że będą za mocno do środka wchodzić, co sądzicie ??? :roll:

Honzik wszystko zalezy od szerokosci felgi :!: Te co widziales o ET51 to felga pewnie minimum 8,5 cala szeroka....

p.s. przymierzam sie do sprzedazy felg: 7,5 cala x 16 ET35 do E36, wzor cos jak azev tylko ze oryginal BMW :D . Jakbys byl zainteresowany to pisz.... Zdjec jeszcze nie mam, ale zrobie.

PZDR :cool2: