Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Ktos byl by chetny na taki wyjazd?

Przelot warszawa->nicea->warszawa ~1000 pln.

Hotel w nicei (w monaco juz nie ma...) 2 noce od 1250 do 6500 pln dla dwoch osob.

bilety http://www.mygpticket.com/f1/pol/race/monaco_f1/mapa_wirtualna?sector_id=1183 ~1000 pln / dzien (mozna taniej)

inne koszta (dojazd nicea -> monaco i nazad, taxi, jedzenie itp itd 2 dni 2 os: ~1500 pln)

Podsumowujac srednio:

- lot za tysiaka

- hotel za tysiac "pincet"

- bilety dwojak

- inne poltorak

- total: 6 tys / 2 os. (oczywiscie mozna wersje tansza - 4 tys, zalezy od ceny biletow/hotelu/innych kosztow)

Jakby sie zebralo pare osob to bym pojechal...

twu: polecial :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)
ja na popierdółki 1.6 już nie jadę. Oglądałem w tv ostatnio popis w Australii i po prostu jestem rozczarowany. To jest jakaś formuła 3 lub by Renault. Szkoda kasy na dźwięk gokarta. Nie sądzę, że teraz też bym miał ciarki na skórze po przejechaniu bolidów. Edytowane przez 1Tomasz
Opublikowano
no ja w tym roku na f1 do monaco nie zawitam bo bede tam miesiac pozniej z positive ways, ale za rok pozwole sobie na taka przyjemnosc... - chyba ze wypala inne ciekawe plany ktore w sekrecie realizujemy z niektorymi uzytkownikami :d hihihi...
Opublikowano

hehe w sumie sekret to zaden ale na razie jest to faza "concept" - chodzi o tripa do USA z zachodniego do wschodniego wybrzeza na okolo 10-14 dni.

:)

F1 niedlugo beda elektryczne ;)