Skocz do zawartości

e46 330d- odblokowanie OBC - nie chce odpalić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Potrzebuje pilnie pomocy. Odblokowałem dodatkowe funkcje OBC według instrukcji i jest mały zonk. Auto kręci ale nie chce odpalić? Co się mogło stać?
Wszystko należy sprowadzać do najprostszej postaci ale... nie bardziej.
Opublikowano
jak to odblokowywaleś mlotkiem i przecinakiem :D ,to jest nie możliwe żebyś coś popsuł pokrętłem licznika ,chyba że wcześniej bawiłeś się inpą
Opublikowano
no właśnie nic więcej nie robiłem.Jechałem na zakupy, na parkingu chciałem sprawdzić temperaturę silnika, wiec lewy przycisk na wyświetlaczach, stacyjka pozycja 1, test 19 i lock off ponownie lewy przycisk. Sprawdziłem temperaturę test 7, i wyszedłem z auta. Po powrocie już nie zapala, rozrusznik kręci ale odpalić nie chce.
Opublikowano
To jakiś zbieg okoliczności ja tak robiłem wiele razy i nigdy nic się nie dzialo , trzeba podlączyć kompa i wszystkiego się dowiesz
Opublikowano

Własnie mnie znajomy podrzucił do domu, wezmę kompa, podjedziemy i zobaczymy co wyjdzie.

Dzięki pzdr

Opublikowano
Niestety zbieg okoliczności. Pompa paliwa (progowa) nie chciała zatrybić. W końcu puk tu, puk tu i zadziałała z tym, że buczy nieziemsko - do wymiany.