Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś wróciłem z miasta parkowałem na parkingu i wczasie parkowania auto szarpło i zgasło. E39 520d. Próbowałem ponownie odpalić i nic z tego, rozrusznik kręci ale nie odpala, ciekawostką jest to że po przekręceniu kluczyka do odpalenia wszystkich kontrolek mrygają ringi z przodu jakby zwariowały po chwili przestają i nic. Elektryka jest bo świeci się lapka i radio i wszystko bo sprawdzałem. Co jest przyczyną ?

viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano
nic nie podłączałem jeszcze, auto stoi pod blokiem nawet nie mam jak podjechać. Czy mogą bezpieczniki mogą być temu winne ?
Opublikowano
Nie chcę straszyć bo bez kompa nie ma pewności ale z tego co mi wiadomo mogła paść pompa paliwa niestety taki urok tych silników że lubią w nich pompy siadać po pewnym przebiegu przeważnie jest o w granicach 220, 230 tys km Jak będziesz miał możliwość sprawdź błędy na kompie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.