Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jakiś czas temu odebrałem nową F11 z salonu i dopiero wtedy zauważyłem iż w bagażniku nie mam żadnych haczyków na torby ani mocowań np. do siatki podłogowej, co mam w E91.

Nie wiem czy istnieje jakiś specjalny pakiet wyposażenia bagażnika, który można zamówić podczas konfiguracji, o którym nie miałem pojęcia, a o którym nie wspominał także sprzedawca.

W związku z tym chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość doposażenia bagażnika w jakieś systemy mocujące, choćby np. te haczki na których można zawiesić - zaczepić torby, aby wszystko się "nie przewalało" po bagażniku w trakcie jazdy.

Jako rozwiązanie tymczasowe zakupiłem w salonie oryginalną matę do bagażnika, jednak to niewiele pomaga jeśli chodzi o stabilne zamocowanie rzeczy przewożonych w bagażniku.

Opublikowano

U mnie była taka opcja, kod 418: Luggage-compartment package. Doposażyć pewnie się da tlko ciekawe ile ASO sobie zaśpiewa:)

Pozdrawiam,

Patgor

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, niestety to co do tej pory udało mi się znaleźć z tym kodem dotyczyło jedynie E90, poza tym gniazdka elektryczne oraz schowki pod podłogą bagażnika mam w F11, brakuje mi jedynie jakichś haczyków lub mocowań na torby lub mniejsze przedmioty, aby w trakcie jazdy nie wywracało się i turlało wszystko po całym bagażniku.
Opublikowano
Ja właśnie w tym pakiecie mam jeden haczyk z lewej strony i dodatkowe mocowania na drobne przedmioty...

Pozdrawiam,

Patgor

Opublikowano
Można dokupić plastikowy haczyk w ASO i założyć w miejsce zwykłej spinki. Jest taka po prawej stronie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, niestety to co do tej pory udało mi się znaleźć z tym kodem dotyczyło jedynie E90, poza tym gniazdka elektryczne oraz schowki pod podłogą bagażnika mam w F11, brakuje mi jedynie jakichś haczyków lub mocowań na torby lub mniejsze przedmioty, aby w trakcie jazdy nie wywracało się i turlało wszystko po całym bagażniku.

Tak jak napisał Patgor, kod 418 czyli pakiet akcesoriów do bagażnika rozwiązałby Twój problem.

pozdrawiam

Paweł